Even voorstellen

Dr. Peter Bracht

Peter is de altijd vrolijke dierenarts die Milo bijstaat met productaanbevelingen, informatieve artikelen en klantvragen!

Over Peter

Dierenarts Peter Bracht sinds 2002 gespecialiseerd in gezelschapsdieren. Na zijn afstuderen werkte hij in een gemengde praktijk in Amsterdam, waar hij zorgde voor zowel landbouw- als gezelschapsdieren. Gedreven door zijn passie voor honden en katten, realiseerde hij zijn droom om een eigen praktijk te starten in Leidschendam, Zuid-Holland, waar hij opgroeide. Deze praktijk, inclusief een kattenpension voor 60 katten, werd een succes.

Peter staat bekend om zijn kritische benadering en streven naar kwaliteit, zowel in veterinaire zorg als in bedrijfsvoering. Hij zet zich in voor duurzaam ondernemen en goed personeelsbeleid. Na aanhoudend succes verhuisde hij naar een grotere, zichtbaardere locatie in Leidschendam. Het kattenpension bleef bij zijn thuis.

Helaas werd Peter getroffen door een herseninfarct, waardoor hij arbeidsongeschikt raakte. Na intensief herstel verkocht hij de praktijk en stopte het kattenpension. Hij bleef echter actief in de veterinaire wereld door jonge dierenartsen te coachen, lezingen te geven en als adviseur voor Milo en zijn klanten. Bij Milo doet Peter producten aanbevelen, geeft hij gebruiksadviezen, schrijft hij wekelijks een blog en is hij beschikbaar voor klantvragen via e-mail. Peter's enthousiasme en expertise blijven een inspiratie in de dierenzorg.

Stel je vraag aan Peter

Heb je een vraag over jouw huisdier of weet je niet precies welk product het beste is voor jouw hond of kat? Vraag Peter om een vrijblijvend advies! Zorg dat je alle informatie meegeeft, zoals het ras, de leeftijd en medische geschiedenis.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.