Doorgaan naar inhoud
Vóór 22:00 besteld, morgen in huis

Happy Pets, Happy People

Huisdieren zijn ons meest dierbare bezit. De emotionele band die we hebben met ons huisdier is alleen te vergelijken met een kind of een familielid. Onze oprichter Thomas is Milo begonnen met het doel om een ervaring te creëeren die recht doet aan deze bijzondere band.

Hoe doen wij dit? Onder andere door een fijne website, overzichtelijke productinformatie en een ongeëvenaarde klantenservice. Zo winkel jij met een goed gevoel en krijgt jouw huisdier precies wat hij of zij nodig heeft. Ook bieden we abonnementen aan. Hiermee bespaar jij tijd, stress en geld zodat jij je kan richten op wat belangrijk is: jouw huisdier.

Milo werkt alleen samen met de beste merken met hoge kwaliteit ingrediënten en materialen. Je kunt er dus gerust op zijn dat de producten in onze winkel veilig en gezond zijn voor jouw beestje.

+31 (0)85 107 0942

Doordeweeks van 09:00 tot 17:00

Live chat (rechtsonder)

Doordeweeks van 09:00 tot 17:00

klantenservice@milo.nl

24/7, antwoord binnen 30 minuten

Onze visie en missie

Onze lange-termijn visie is om een voorbeeld te zijn op het gebied van service en betrouwbaarheid en een plek te zijn waar iedere dierenliefhebber zich thuis voelt en door geïnspireerd raakt.

Onze missie is om iedere dag te streven om de meest klantvriendelijke en vertrouwde dierenwinkel ter wereld te zijn, om zo de band tussen baasjes en hun huisdieren nog verder te versterken.