Doorgaan naar inhoud
Vóór 22:00 besteld, morgen in huis

Neem een abonnement op je favoriete merk

Onze klanten aan het woord

Door mijn drukke kantoorbaan heb ik geen tijd om overdag boodschappen te doen. Laatst zat ik voor de zoveelste keer zonder brokjes voor mijn beestje. Ik dacht: dit nooit meer! Abonneren bij Milo is echt een uitkomst.

Luna
Coco (Toy Poodle, 4 jaar)

Wat ik het meeste waardeer is dat ik nergens aan vast zit. Binnenkort ga ik met Bas 3 maanden naar het buitenland. Via de website kan ik het abonnement gemakkelijk op pauze zetten. Als ik terug ben zet ik hem zeker weer aan!

Peter
Bas (Labrador Retriever, 7 jaar)

Mijn Britse Korthaar is een hele kieskeurige eter, dus ik bestel altijd hetzelfde van een bepaald merk. Ik vind het fijn dat je bij Milo kan abonneren op de producten die vertrouwd zijn. En de mensen zijn heel aardig en behulpzaam.

Marleen
Simba (Britse Korthaar, 3 jaar)

Veelgestelde vragen

Hoeveel korting krijg ik op een abonnement?

Je krijgt 20% korting op je eerste bestelling (gebruik code WELKOM20) en 5% korting op elke volgende herhaalbestelling (dit gaat automatisch).

Hoe krijg ik 20% korting bij mijn eerste bestelling?

Met de code WELKOM20 krijg je 20% korting op je eerste Abonneer & Bespaar bestelling! Vul de kortingscode in tijdens het afrekenen.

Hoe krijg ik de 5% herhaalkorting?

Op alle toekomstige herhaalbestellingen krijg je automatisch 5% korting. Hier hoef je niets meer voor te doen! De korting is zowel op de productpagina als in je winkelmandje zichtbaar.

Tip! Op je eerste Abonneer & Bespaar bestelling krijg je extra veel korting. Deze korting moet je zelf verzilveren met de code WELKOM20.

Wat zijn de verzendkosten voor herhaalbestellingen?

Voor abonnementen gelden dezelfde voorwaarden als normale bestellingen. Tot een bestelwaarde van €39 rekenen wij €4,95 verzendkosten. Boven €39 wordt je bestelling gratis verzonden.

Wat is het retourbeleid voor herhaalbestellingen?

Hiervoor gelden de reguliere retourvoorwaarden. Retourneren kan binnen 365 dagen na ontvangst.

Welke producten kan ik met een abonnement kopen?

Bij Milo verkopen we de vertrouwde A-merken die jouw pluizige vriend(in) gewend is. Elk product dat je vaker gebruikt en op raakt komt in aanmerking voor Abonneren & Besparen.

Voor je hond koop je hondenvoer, hondensnacks, verzorgingsproducten, hondenpoepzakjes en andere honden benodigdheden die je vaker gebruikt met een abonnement.

Voor je kat koop je kattenvoer, kattensnacks, kattenbakgrind, catnip, verzorgingsproducten en andere katten benodigdheden die je vaker gebruikt met een abonnement.

Hoe kies ik de juiste frequentie?

Elk huisdier en elke situatie is anders, dus waarschijnlijk kan je dat zelf het beste inschatten. Gelukkig kan je eenvoudig en gratis de frequentie aanpassen. Kom je er na een paar weken achter dat je product eerder of juist later op raakt dan verwacht, pas dan eenvoudig de frequentie aan in je account!

Kan het bedrag van mijn bestelling in de toekomst nog veranderen?

Ja, in principe betaal je altijd de dagprijs op het moment van bestellen. Als abonnee profiteer je dus automatisch van prijsverlagingen. Dat houden wij voor je in de gaten.

Helaas komt het ook wel eens voor dat prijzen vanuit de fabrikant stijgen. De nieuwe prijs geldt dan ook voor abonnees. Gelukkig hou je wel altijd de 5% korting, waardoor je altijd de beste prijs hebt!

Kan ik producten eenmalig toevoegen?

Ja, je kan een product eenvoudig toevoegen aan je volgende herhaalbestelling in het abonnementenportaal. Goed dat je er aan denkt, want zo bespaar jij extra verzendkosten en besparen we CO2-uitstoot.

Hoe kan ik mijn abonnement overslaan, pauzeren of opzeggen?

Bij Milo houden we van flexibiliteit en transparantie. Een bestelling overslaan, een tijdje pauze nemen of annuleren is altijd mogelijk. In ons handige abonnementenportaal regel je alles eenvoudig zelf.

Hoe werkt betalen voor abonnementen?

Voor abonnementen accepteren wij op dit moment alleen CreditCard.

Bij je eerste bestelling geef je een doorlopende machtiging af. Betalen gaat daarna automatisch. Het geld wordt pas van je rekening afgeschreven als de nieuwe bestelling is gedaan.

Kan ik betalen met iDeal?

Op dit moment helaas niet. We werken aan een oplossing om dit snel mogelijk te maken!